söndag, maj 31, 2009

... i vilken vår hjältinna säger 1234

Just det. 1234. Antalet minuter jag lagt på träning i maj. Det fördelar sig på 486 min löpning, 238 minuter cykling, 230 minuter promenerande/ powerwalking, 160 minuter i crosstrainer och 120 minuter med styrketräning. Det är fasen inte illa! Ska bli spännande att se om jag toppar detta i juni. Kan bli svårt med tanke på att ett antal dagar faller bort direkt, i samband med SRF.


















Dagen vid sjön blev fin. Vi tog med vatten, mackor och frukt och en sportdryck till Matilda - hon behövde helt klart lite socker och salt i någon lösning... Matilda tyckte hon lika gärna kunde ligga där, i lite halvskugga, som att ligga hemma i sängen men till slut blev det för jobbigt för henne och då gick vi hem, i sakta mak. Frampå kvällen fick jag henne änteligen att ringa sjukvårdsupplysningen och de tyckte hon skulle åka in direkt och kolla. De misstänkte en eventuell blindtarmsinflammation och sådant skojar man liksom inte bort, så vi tog taxi in till SÖS. När hon avlämnats där i goda händer - och med vatten, frukt och en tjock bok - tyckte hon jag skulle åka hem igen. Väntetiden är ungefär tre timmar och jag kan ju liksom inte göra någon nytta i alla fall. Hon ringer så snart hon har fått någon form av besked.

Så jag pysslar lite här. Färgar håret. Diskar. Plockar fram lite som ska packas med till festivalen. Äter en liten skål med blåbärssorbet - underbart god!


















(Matildas knän... :))

Inga kommentarer: