fredag, maj 08, 2009

... i vilken vår hjältinna jagar lammkött

Men fan också. Det verkar helt omöjligt att få lägga tassarna på lite fräscht lammkött, trots att jag är villig att betala vad det kostar.

















Varken Konsum eller Hemköp här har det. Får kolla i affären hemmavid, efter jobbet. Och finns det inte där heller får jag helt enkelt lägga om strategi inför morgondagens middag.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Nog borde det finnas lamm vid jobbet?
Om inte annat får du köpa med en äkta halloumi att grilla.

Trevlig helg

/R

dyermaker sa...

Man skulle kunna tycka det, R, men icke sa nicke...

dyermaker sa...

Och... TREVLIG HELG till dig också!
(Where are my manners..?)

Anonym sa...

Kanske Hötorgshallen har något
//Ankan

dyermaker sa...

Ankan> Antagligen. Men hur svårt kan det vara att hålla sin butik med lamm? Nåväl - jag ska testa med nötkött. Återkommer med resultatredovisning senare. ;)

pärlbesatt sa...

Bästa lammköpet ska man tydligen göra på lokala bl*tteaffärn i Bredäng, typ snett åt höger mittemot tunnelbaneutgången. Det brukar vara en bra affär i allmänhet, men det här var nåt nytt för mig, alltså att deras lamm är bättre och/eller billigare än det på t ex Munirs i Skäris.

dyermaker sa...

Bredäng låter inte som min ordinarie linje. Men... vi får ta en shoppingsväng längre fram, pärlisen. Vi ska ju ut till Alby och kitschhandla också! ;)

Anonym sa...

Hmmm....det där kan ju misstolkas alltså*ler stort*! Lägga tassarna på lite lammkött*asg*! Tur att du skrev att du letat på ICA o Hemköp annars hade jag blivit orolig;)

dyermaker sa...

Snorkan> hehe... ;)

Anonym sa...

Men vänta här nu... Nyss var du vegetarian och nu vill äta upp det söta lilla lammet på bilden. Om du tvunget ska är djur kan du väl äta en gammal älg eller orne?

dyermaker sa...

Cuby> Jag har käkat kött sedan nyår, ungefär. Och SKA man äta kött så är lamm ett väldigt bra alternativ - inte minst miljömässigt!

Caligula sa...

Sööööööööööööööööööööööööööööööööt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!