måndag, maj 18, 2009

... i vilken vår hjältinna öppnat för säsongen

Vanlig jobbmåndag. Avrundade arbetet nere i källaren under Tensta Gymnasium där jag och en arbetskamrat spanade in lite fina möbler som vi ska lägga rabarber på inför "ommöbleringen". Sedan tog jag tunnelbanan in till stan och tandläkaren. Rotfyllning och avgjutning för pelare och krona stod på programmet. Hon är så lätt på handen. Ingen bedövning.

Efteråt fick jag den ljusa (?) idén att ta bussen till Gullmars, för den stannar precis utanför kliniken. Visst... man får se så mycket mer av stan om man åker ovan jord men... vilken tid det tog. Sedan tog jag ännu en buss hemåt, gick nerom affären och handlade lite och skyndade mig sedan hem och meckade ihop en mästarlasagne. Nu står den i kylen, färdig att gräddas imorgon, direkt efter jobb & träning.

Jag får nämligen gäster imorgon. Och inte vilka gäster som helst; nej, det är min Jenny som kommer hem (vi har inte träffats sedan i julas!) och hon har sin nya pojkvän, Jonathon, med sig. Spännande, to say the least! Vi ska ses i stan, när jag är på väg hem från jobbet, och så tar vi sällskap hem. De stannar bara till torsdag morgon så det blir till att utnyttja tiden maximalt! Jag jobbar tyvärr hela onsdagen, ju...

Och... på torsdagkväll får jag nya nattgäster; Matilda och Rille som mellanlandar här och ska sova på natten och hänga här på fredagen (och då är jag iaf ledig - det är klämdag!), för att sedan ta sig ut till Arlanda på eftermiddagen fvb Tunisien där en veckas sol och vila väntar dem.

Det verkar inte bättre än att Pensionat Olsson öppnat för säsongen! Dags att boka, me lovely ones!

Inga kommentarer: