måndag, mars 31, 2008

... i vilken vår hjältinna gäspar

Lång dag idag. Var på jobbet en stund före åtta. Lektion efter lektion. Knappt en enda lucka emellan. Och när det var en lucka var det möte. Hinna prata med goda vänner/kollegor och uppdatera varandra på våra liv. Och en toksnabb Kryssebodarunda på lunchen - ljuvligt i vårsolen och värmen! Efter dagens lektioner var det dags för möten igen; ämneslag och sedan arbetslag. Och, som lite avrundning, vara med på del av ett utvecklingssamtal. Sedan var jag mogen att gå hem. Men nehej, då... det var ju den månatliga filmkvällen. Vi såg This Is England och jag drack ett litet glas vin och blev nästan illamående. Borde nog ätit något substantiellt innan. Filmen var dock mycket bra och kvällen fortfarande ljus när jag gick hem. Me like!

Jag blev dock rejält uppiggad av att hitta Burg Herzbergbiljetterna på hallgolvet när jag kom hem! JÄJ! Nu blir det åka av! Ett telefonsamtal från Bästaste A och ett positivt mail från en annan god vän piggade upp ännu mer!

Ha en fin kväll, me lovely ones - själv ska jag bara slacka nu!

2 kommentarer:

sara sa...

This is England berörde, på flera sätt. Det jag i efterhand tänker på, är vikten av gränssättning. Och pojkens skratt - fenomenalt! Jag tänker mycket på Billy Bragg med, men det har iofs inte så mycket med filmen att göra.

http://www.youtube.com/watch?v=mgwU4zCEJtY

dyermaker sa...

Ja... hans skratt var helt UNDERBART! Och vilken skön liten skådespelare!