lördag, mars 15, 2008

... i vilken vår hjältinna siktat mot stjärnorna

Medan jag stickade vidare på min fina tröja visade Kunskapskanalen ett program om amatörastronomi. Fascinerande... Och inte blev programmet sämre av att soundtracket bestod av råskön slideguitarmusik av nobelt märke. Går jag igång, eller går jag igång..?

Enjoy, me lovely ones - det blir inte mycket skönare än så...

Fast det här är inte så dumt, det heller...

7 kommentarer:

Anonym sa...

du och min lilla delar musiksmak! :) hon och hennes far lyssnar ofta på ovanstående! och min helbror spelar sånt, t o m för betalt. liten värld...

dyermaker sa...

Ja, vi är ett litet gäng med god smak...
Din helbror... visst skickade du mig något från MySpace, eller liknande? Vill du vara snäll & skicka det igen? :)

Anonym sa...

nej, det på myspace var halvbroren, han med den korkade kommentaren sist.... mississipi goddamn kan du söka på så kommer det upp. helbroren är barnbibliotekarie till vardags men önskar han var gitarrhjälte, vilket han väl är på fritiden då (med tjoget gitarrer hemma osv). han skriver eller skrev i Lira också.

Anonym sa...

varje gång jag läser min egen text Gladsaker så blir jag helt upplivad, så tack för länkningen till Muminen, som fick mig att använda den texten som gökungekommentar, och därmed läsa den igen.

Anonym sa...

Riktigt fina grejor! Gammal blues blir jag alltid glad av! Eller jag hamnar i ett sinnestillstånd som jag gillar åtminstone.

Caligula sa...

Coolt! Får riktiga "Vredens druvor"-vibbar! Såg själv programmet och önskade att jag haft ett teleskop. Är nästan alltid ruggigt stjärnklart på naturområdet hundra meter här utanför. Just här ser man knappt en stjärna. Men det är ju de där "ljusföroreningarna". Kunskapskanalen är fan det bästa som hänt TV! Särskilt som Discovery blitt ren dynga! =)

dyermaker sa...

vajl> Ofta mycket läsvärt hos Bästaste A!

cuby> Ja... så funkar bluesen för mig också.

Cal> Jag skulle vilja ha med mig en stjärnkikare ut till min stuga... Inte en ljusförorening på kanske 1-2 mil!