torsdag, december 13, 2007

... i vilken vår hjältinna degar














Vi bakade igår, Johanna och jag. Traditionsenligt stod jag för själva hopmeckandet av degen och det initiala formandet av lussebullarna och sedan fick Johanna härja fritt med ungefär hälften av degen. Som översta bilden visar blev det både klassiska lussebullar och... klassiska. Som t ex ett pentagram:













Pentagrammet mumsade hon raskt i sig efter gräddning, de andra klassikerna ligger i min frys tillsammans med kusarna.













Idag efter jobbet fikade jag i mig några bullar och ett par muggar kaffe. Jag är lika trött nu som i morse. Det är som att när jag är på jobbet hinner jag inte känna huruvida jag är trött eller ej; det är fullt ös medvetslös mest hela tiden. Men så snart jag kommer hem och sätter mig stilla och vilar lite så faller tröttheten över mig som en säck potatis. Ikväll ska jag lägga mig toktidigt, har jag bestämt mig för. Och jag ska sova. det har jag också bestämt.

Imorgon ska jag åka in till stan och hämta en bil som sonen köpt. Det är egentligen mer än jag orkar med men jag får väl muta mig med en latte på Wayne's så jag orkar köra hem. Och tänka på att sonen kommer hit, med en kompis, på söndag och hämtar bilen. Då ska vi äta lasagne! Och kramas! JÄJ!

Inga kommentarer: