tisdag, december 04, 2007

... i vilken vår hjältinna paketerat













Igårkväll slog jag in julklapparna till Matilda och Jenny i fina paket. Det var lite knåpigt men slutresultatet på ändå sägas vara godkänt. För första gången får de nästan likadana paket rakt av. Nu återstår bara att köpa något paket julkaffe (Zoega) och lite godis, samt bränna TransSiberian Orchestra's juldubbelCD och sedan ska paketet skickas upp till Matilda i Hemsedal, där de ska tillbringa julafton/juldag tillsammans. Jag kommer att sakna dem, förstås, men de kommer att ha det så mysigt!

Igår kom paketet med garn och beskrivning från Nysta. På kvällen stickade jag de där muddarna. Det tog sannerligen inte lång tid. Men beskrivningen stämde inte och det var väldigt störigt. Den var helt enkelt slarvigt skriven och visserligen redde jag upp det ändå (se där en utmaning till!) men jag måste maila dit idag och påpeka detta. Det som hände var att det inte blev riktigt samma, snygga mönster på mina som de jag sett på bilden. Och jag var verkligen noggrann. Nu ska jag strax till jobbet för ännu en kompetensutvecklande (?) dag så bilder på alstren får komma upp ikväll.

Dagens arbete innebär att vi ska jobba i de arbetsgrupper som bildades för en dryg månad sedan. Den grupp jag jobbar med ska fokusera på förbättringsarbetet kring IKT-frågor och annat som rör utbildningsmiljön. Jag tror att det kan bli en rolig och vettig utmaning - något som konkret kan främja elevernas inlärning och lust. Ett av våra viktigaste mål är ju att skapa förutsättningar för elevers lust att lära och rätt att lyckas. Hur detta ska gå till vill jag gärna jobba med! Jag tror jag får anledning att återkomma till detta senare idag; antingen här eller i min andra blogg. Nu måste jag dock borsta tänderna och ila iväg!

Ha en skön tisdag, så länge!

2 kommentarer:

Marsch sa...

Det finns banne mig inget bättre än TSO såhär års! Fina klappar!

dyermaker sa...

När jag lyssnar på TSO... så KÄNNER jag snön falla...