tisdag, december 11, 2007

... i vilken vår hjältinna avger ett löfte

På bloggen hos Medea finns ett najsigt erbjudande; de första tre som skriver och säger att de vill, kommer att få något av hennes egna alster. Den enda motprestationen är att de som får något gör likadant, dvs ger bort något de själva tillverkat till tre andra.

Jag avskyr kedjebrev, egentligen. Och det här känns som ett sådant. Men det känns samtidigt lite kul. Lite i samma anda som när jag tog några CD-skivor som av absolut misstag (eller genom ödets nyck) hamnat i min skivhylla (t ex en platta med Gyllene Tider som jag fick när jag köpte en ny mobiltelefon...), slog fina snören om dem, försåg dem med ett litet kort och sedan placerade ut dem på stadens parkbänkar och andra högfrekventerade platser. Jag hoppas de som hittade dem blev glada. Så... ni som vill ha något fint (?) som jag har gjort får skriva kommentar, dårå... Men kom ihåg villkoret! Ni måste själva ge bort något till tre andra! :-)

Denna mörka morgon dricker jag mitt Blue Java och lyssnar på P1-morgon men vill inte riktigt vakna till liv, trots att jag varit uppe en god stund nu. Jag är riktigt trött, helt enkelt. Toktrött. Och jag tänker att det är åtta arbetsdagar kvar, innan jullovet, att orka med. Späckade dagar. Intensiva dagar. Men också roliga!

Förresten... apropå ingenting. När cineasten Johanna är här blir det förstås lite mer filmtittande än vanligt. Igår såg vi The Number 23, med bl a Jim Carrey. Jag var lite skeptisk innan, men faktum är att jag fastnade i filmen. Fascinerande. Och jag tänker att idag är det 11/12 (11+12=23) och nu är det 23 minuter tills jag börjar jobba... Hoho!

Gotta go!

1 kommentar:

Efwa - Medea sa...

Kul att du hittade till mig! Du får maila adress så kommer en present någon gång framöver =)
Maila till med_ea(at)hotmail(dot)com