söndag, juni 28, 2009

... i vilken vår hjältinna har tjejhelg



















Ljuvliga kullan Netti är här över helgen. I fredags hade vi ytterligare några sköna damer här på middag, alkohol och skönt balkongljug. Klockan hann bli tidigt innan vi rundade av.

Igår tog vi rejäl sovmorgon, åt en god och utdragen frukost - givetvis på balkongen - och sedan åkte vi in till stan och strosade omkring på söder hela eftermiddagen och njöt av sol och värme och av att Stockholm kan vara så himla fint. Småshoppade gjorde vi också.


















Åt en god asiatisk middag (Netti valde thai och jag åt en megatallrik sushi) i tidiga kvällen och sedan strosade vi mer, runt Mosebacke, innan vi satte oss lite strategiskt, med varsin glass, på Medis och bara kollade in folklivet. Sedan åkte vi hem. Vi hade en halv plan att åka in igen, till Madde och Ted och Jane, för att umgåsas lite och sedan gå på Rocks, men vi var för möra för att riktigt palla med det. Istället dukade vi fram frukt och ost och satt och mös här hemma. Inte alls dumt, det! Det är skönt att ha gäster som inte vill ha underhållning och aktivitetsprogram utan som gillar att ta det som det kommer, hänga med lite läsning och skönt snack och bara göra det man får lust till!




























Nu har vi avverkat ännu en skön frukost på ni-vet-vad, läser och pysslar (jag har t ex betalt månadens räkningar; det var skönt att vara rik så länge det varade...) och ska snart dra oss in mot stan för att bland annat promenera lite i Gamla Stan innan Netti tar tåget hem till Dalarna igen.

Ha en ljuvlig söndag, me lovely ones!

Inga kommentarer: