måndag, juni 01, 2009

... i vilken vår hjältinna är så gott som färdig

Ryggsäcken (yes - den mellanstora!) står på sovrumsgolvet. Färdigpackad. Inte ens knôkfull. Där finns fortfarande plats för lite sista-minuten-spontan-packning (om jag t ex får för mig att ändå ta med de förståndiga walkingskorna)! På locket ligger en sovsäck och min röda kåbåjsarhatt. Om det blir soligt är den helt underbar; skyddar både nacke och ansikte. Sovsäcken är en safegrej. När jag pratade med Peter i morse svävade han lite på målet när jag undrade om mitt täcke och min kudde fortfarande ligger i bussen. Grejerna kan ha legat kvar i den lilla röda bussen, efter Slottsskogen, och isåfall är de slängda eftersom det regnat in och allt fick slängas - även madrassen. Så... sovsäcken åker med!

Förutom ryggsäcken blir det bara en liten plastkasse med ett par paket kaffe, melittafilter, knäckebröd och klämost. Frukt och vatten till nerresan ligger i samma kasse. Whiskyn och Malibun är tryggt nerpackade i ryggan.

Till och med festivalhandväskan, som egentligen är en över-bröstet-rems-väska, är packad. Ner till minsta detalj, såsom ett par lösa petflaskskorkar (till öl och cider som köps avkorkat inne på festivalområdet), en regnponcho och ett par små pennstumpar. Hörselskydden ligger, traditionsenligt, i en jackficka så de dels inte ska glömmas, dels vara lätta att lokalisera.

Reselektyren inhandlad: äntligen har jag köpt mig tredje delen i Conn Igguldens erövrarsvit - Bones on the Hills! Härlig läsning! Och iPoden är fulladdad.


















Nu återstår bara lite snyggning av naglar, lite jordgubbsätande och umgåsing med Matilda, som eventuellt är något piggare nu. Men bara något.

Snart är det helt enkelt dags för årets stora fest och begivenhet! Jag är taggad, me lovely ones!

Inga kommentarer: