söndag, juni 21, 2009

... i vilken vår hjältinna blir grön


















Jo. Jag tror jag har sagt det redan. Men jag säger det igen; nu ska jag gå över till vegetarisk kost igen. Baföratt, liksom. Gott, nyttigt, miljövänligt und so weiter. Lakto-ovovarianten, förstås. Någon tyckte att det var dumt att göra det mitt i värsta grillrusningen, men jag grillar ändå inte så det stör. Och faller andan lägger jag väl grönsaker och vegobiffar på grillen, då.

Jag hinner tänka på sådana här grejer nu. Söndagen är lång och lite seg. Lång dags färd mot läggdags, känns det som. Fortfarande lite för varmt ute för att jag ska ge mig ut och springa. Men strax, så. Medan jag väntar på svalkan ska jag förbereda lite lunch att ta med imorgon. Jag tänkte göra en tomatbaserad pastasås och sedan koka fullkornspasta till det. Hinner lacka naglarna också. Efter springturen ska jag plocka fram träningskläder tills imorgon (cyklar till jobbet), ta ett mysigt bad och sedan krypa i säng tidigt. Två arbetsveckor kvar - och sedan: semester! :-)

5 kommentarer:

ANNAANNA sa...

Det finns väldans scyssta veggogrillspett att köpa i sk. välsorterade matvarubutiker. Du som bor i tokholm borde kolla upp veggisbutikerna som finns där (Google is your friend ;)) Blandannat Astrid och Aporna för de har såna där braiga saker.

Jag hittade någon butik som även sålda via postorder härom året, butiken låg i huvudstaden och jag har givetvis slarvat bort deras adress.

dyermaker sa...

Jättefina tips, Anna! Jag ska kolla upp dem! :)

ANNAANNA sa...

Jag kom på vad de där spetten heter.... Tzai/Tzay-spett....

ANNAANNA sa...

Å hur sjuttsingen stavade jag till schyssta...
Ibland knapprar jag för fort på datorknapparna....

dyermaker sa...

Anna> Jag googlade mig dit och de såg mycket goda ut! Ska kolla upp hur jag enklast hittar dit och sedan ladda upp lite! :)