onsdag, augusti 20, 2008

... i vilken vår hjältinna vill att det snart blir fredag

... för då ska jag åka till Malmö och se Världens Bästa Pojkband:

Malmöfestivalen avslutas på fredag och om allt löper planenligt ska jag se såväl Chico Lindvall (svängig gitarrmusik i... Swingtältet) som Familjen (synthigt värre på Stora scenen), Moderat Likvidation (tidig 80-talsråpunk på Möllescenen) och slutligen då, på Möllescenen - melodiskt progressiv death metal at its very best:

7 kommentarer:

Caligula sa...

Hmm... Familjen tål kanske att tänkas på? Moderat Likvidation och Opeth är gjutna! Man lär settlarera sig på en av nänkarna i öltältet på Mölleplatsen! =P

dyermaker sa...

Hell yeah! :D

Anonym sa...

Jo, det är en bra låt, bra band yaadaayaadaayaadaa... men HUSET!!! fy sjuttsingen... var har de hittat det och tror du någon snälling kan frakta hit det och ställa det nere vid havet, vid en skogsdunge och sen säga "Varså god, flytta du in, hoppas du mår bra och blir lycklig här". Det är ett sådant trähus som jag vill ha, som jag vill leva och bo i.

Helst ska det ha tooorn också...

dyermaker sa...

... och ett pojkband som prydnad... ;)

Anonym sa...

Prydnad.. jag kan minsann tänka mej att ha massor av olika band i huset om det nu varit mitt hus... en egen scen med liveakter hade varit toppen.

Om man bor lite lite off och har ett tillräckligt stort hus så kan man ha världens suveränaste fester å trevliga sammankomster. Liveband, massor av övernattningsmöjligheter (bygga om ett uthus till sovsalar + några gästrum, öppna spisar och en stooor härlig trädgård...

Fatta hur bra det hade kunnat vara!!!

dyermaker sa...

Å.. jag fattar, må du tro! Jag vill ju ha ett sådant hus och dela med ett fint kollektiv! Och där kan man ha och göra allt det du beskriver! :)

Anonym sa...

Jag är inte så säker på att jag skulle vilja ha "mitt hus" som kollektiv.
Jag skulle gärna se att det fanns möjlighet för "själsligt behövande vänner" att stanna ett tag och antingen umgås eller få vara för sig själv.

Hemma, när jag var yngre och bodde hemma så var alltid vårat hus, oavsätt var vi bodde en samlingspunkt för många vänner, det var ofta många till middagen och folk spontant hälsade på när som... den biten vill jag ha, alltid. Å så vill jag ha ytorna för att kunna bjuda in, för att kunna vara social i stora sällskap och för att kunna hitta på härliga fester och nästan happenings.