tisdag, februari 24, 2009

... i vilken vår hjältinna lägger lite band på sig

Bokrean har börjat nu. Jag har inte besökt någon fysisk bokhandel. Än. Men väl ett par på nätet och jag hovrade där både länge och väl. Så många böcker jag vill ha! Nej. Fel! Så många böcker jag behöver! Men jag måste invänta en karl innan jag kan köpa på mig mer. Billy heter han. Billy H. Björk. H står för "hög". Och det är han. Han mäter 202, vilket är ganska imponerande. Men när han anlänt... då... åh! ska jag shoppa böcker. Tonvikten i år ska ligga på lyrik, tänkte jag. Men det slinker säkert ner lite annat smått och gott också.

Just nu läser jag Zac O'Yeahs Mahatma! Eller konsten att vända världen upp och ner. En Gandhibiografi som troligen inte liknar någon annan. O'Yeah gör som i Guru! En resa i underlandet och levererar sina egna upplevelser i Gandhis fotspår samtidigt som han på ett avslappnat, skönt och initierat vis berättar historien om denne mycket märklige man.





















Det börjar kännas som att det är dags för lite kvällsmat och en stunds tevezappande innan jag kryper till sängs med Zac/Gandhi...

Sweet dreams, me lovely ones!

Inga kommentarer: