tisdag, februari 24, 2009

... i vilken vår hjältinna berättar om sitt sportlov

Jo. Jag lever. men det har inte - av förklarliga skäl - blivit något bloggande. jag har inte hunnit få mitt bredband installerat än, i mitt nya hem. Hem. Jodå, visst är det mitt hem även om jag inte hunnit bo in mig än, eller befäst lite nya rutiner som det ofta blir när man flyttar. Men det känns ändå som... hemma. det gör det faktiskt.

Första lovdagarna gick åt till slutlig packning och flyttstädning och på tisdagen åkte jag upp till Stockholm för att skriva på mitt hyreskontrakt och hämta nycklarna. Själva flytten revs av mellan onsdag lunch och torsdag förmiddag (hämtade bilen 12.30... körde 50 mil... lastade... körde 50 mil tillbaka... lastade ur... lämnade bilen 09.30). 21 timmar inalles! Världsklass på det! ;-)

Sedan sov jag till fredagen, ungefär.

När jag åkte neröver igår var det mesta på plats - t o m gardinerna var upphängda! - men helgen har ändå lyckats bjuda på mer än bara slit och släp. Det har varit långa, snöiga promenader i skogen, semlor en masse (jag som bara brukar äta en om året har lyckats klämma i mig 5 (FEM) stycken... GAH!), god mat och dryck, gott prat, filmer och allmänt mys.

Nu har jag några dagars slutarbete framför mig. med mycket ihopknytande av diverse säckar, hejdåsägande och fikor. Sedan ska jag åka... hem. För gott.

Och det är 3 dagar kvar, me lovely ones.

Stay tuned.

3 kommentarer:

Bogie sa...

Nu håller du ett bloggtempo tom jag hänger med i :)
Välkommen till huvudstaden, välkommen hem!

Anonym sa...

Aha! Jag trodde nedräkningen var till flyttdatumet... trodde du kanske fått någon läskig förkylning eller nåt.

Det där med semlorna... de räknas faktist som hälskost... hälsokost för själen, särskilt om man sitter ner, tar det lugnt och har trevligt samtidigt som man äter dem...

dyermaker sa...

Bogie> tack, tack! :)

Annaanna> Du har rätt! Semlor är välbefinnande i fast form! :)