tisdag, maj 06, 2008

... i vilken vår hjältinna befinner sig väl

Min ilska och frustration från igår har sjunkit undan. Dels tack vare att jag skrev av mig här, dels för att jag har Vänner att prata med (även om annat än honom... att t ex tala om havet med... och min saknad efter de långa stränderna...)och dels för att jag haft en så bra och lyckad dag. Klassen vi ska till Polen med... de blev uppriktigt glada när de fick veta att det är B och jag som ska vara deras följeslagare. Jag har haft bra samtal med kollegor och lektionerna har blivit som jag hoppats när jag planerade dem. Efter jobbet softade jag en stund och sedan tog jag min PW-mil. Jag hade först tänkt springa, men mitt knä tyckte inte det. Och jag lyssnade. Det får bli spring imorgon.

Det som varit mindre bra idag är väl dels min svidande hals (varken bättre eller sämre än i morse) och en bitvis bullrig huvudvärk. Men - precis som jag tänkte - jag mår inte sämre, utan snarare bättre efter Rundan så det var bra att jag ändå gjorde undan den.

Nu är jag sådär skönt trött och matt och när jag tagit en dusch ska jag lägga in tre bra, sköna, avslappnande plattor i CD-växlaren och faktiskt inta horisontalläge. I min mjuka sköna säng med det fluffsiga täcket och de gosiga kuddarna. En bra bok kommer att fullända upplevelsen och innan jag vet ordet av har jag troligen somnat, dessutom.

Have a nice one, me lovely ones...

Inga kommentarer: