torsdag, maj 01, 2008

... i vilken vår hjältinna dansar och shoppingbloggar







(Ånej - låt er inte förledas av deras oskuldsfulla uppsyner...)

Lasagnen står klar och liksom bara gifter ihop sig. Det kan vara så att det är min bästa ever, faktiskt. En vegovariant med extra allt! Alla har hört av sig att de är på väg och jag har inte mycket att göra förutom att ösa mina gamla punkkärlekar 999 på brutalvolym och dansa runt lite! Skulle kanske smaka av vinet också (en BiB Drostdy-Hof, rött)?

Igår var jag alltså och shoppade loss i stan. Fast... egentligen shoppade jag ju inte. Jag köpte varken någon jeanskjol, några svarta toppar eller böcker - så egentligen borde jag väl kunna hävda att jag inte brutit köpstoppet och däremed egentligen inte shoppat alls. Eller..? I all synnerhet som jag enbart gjorde fynd. Vad sägs om ett par fina skor (att ha till kjol, på jobbet - äntligen fann vi varandra, de där skorna och jag!), en OP-mönstrad svartvit kjol, två toppar (men det var en ferrariröd och en pastellrosa (!!!) - ingen svart). En snygg, svart vårjacka i skepparmodell fick det också bli. Egentligen ville jag ha en kort svart trench, men den enda jag hittade var en Esprit med en prislapp som inte kunde motiveras ens av "jamen... jag kommer ju att ha den i evigheters..." (inte ens trots att det troligen skulle blivit just så - jag har ju min "bondagejacka" från Esprit som nu är inne på tredje, eller möjligen fjärde, säsongen). Vad mer? Ptja - en liten, stenbesatt väska (skinn) på Indiska. Blir finfint till min lilla svarta. Därutöver var det mest lite småkrafs (som stod på min lista) som typ nagellack, hårfärg, en skön hudlotion, läppglans och ett par billiga solglajjer. Jag är lite "trött" på mina gamla klassiker Ray-Ban Wayfarer (svarta, givetvis - what else?). OK... de går egentligen aldrig ur tiden, men jag har haft dem i 9-10 år (se där en dyr sak jag faktiskt haft i åratal!) och nu vill jag ha något annat - som dessutom inte föranleder landssorg om de försvinner/går sönder.

Sådärja. Nu haver jag alltså shoppingbloggat. Ni får dock inga bilder (såvida jag inte fastnar på bild någon gång i dessa kläder) och tro inte att det kommer att upprepas i brådrasket, heller, me lovely ones...

Inga kommentarer: