lördag, november 17, 2007

... i vilken vår hjältinna tillägger att

... det blev en annan film, som bara var sådär. Kanske skulle ta med mig den tänkta filmen och se den i sängen?

Och så skulle jag önska att Lillmysen kom online på msn så jag kunde stajla lite med graffitimuggen. ;-)

Jag har gjort ett julkort:


















Igår gjorde jag det här:













Mest på skoj, dårå. Kanske skulle skicka det till lillsyrrans tjej? Hon uppskattade i alla fall att jag tyckte hennes dvärghamstrar skulle heta Godzilla och T Rex, istället för Piff och Puff.













(Hamstrarna på bilden har inget att göra med dem i bloggen)


Matilda hade dvärghamstrar ett tag. En av dem hade hon delad vårdnad av, tillsammans med en expojkvän och den andra hamstern smugglade vi med hem när hon flyttade tillbaka från Schweiz.
Sedan tog hon tillbaka den ursprungliga hamstern också, men de två kom aldrig något vidare överens och en vacker dag var bägge borta, fast buren var stängd. Ett bra tag senare återfanns den ena - levande - i vinkällaren. Hur den kom dit och hur den överlevt (fast de är ganska små i maten...) är ett av världens olösta mysterier.

Det var på den tiden då jag bodde i ett hus med vinkällare. Den var väldigt fin men innehöll aldrig något vin, såvitt jag minns. Det dracks alltid upp innan det nådde källaren...




3 kommentarer:

pärlbesatt sa...

vilka helt ljuvliga små varelser!! gosh! sötare än bebisar alla gånger! jag har haft flera varav en som försvann o aldrig återfanns, fast jag bodde i en etta. en hade jag som barn o dresserade att gå på en linjal "över stup", dvs linjal mellan en stol o ett bord. vad gräsligt när jag tänker efter...

dyermaker sa...

HAHA, vad RÅTT. Hade den trillat ner hade den gjutit en omedelbar och brutal död. =/

pärlbesatt sa...

usch säg inte så, jag var ju djurmisshandlare utan att begripa det! att ingen sa nåt? jag har kort på eländet t o m!