onsdag, april 07, 2010

... i vilken vår hjältinna tackar för sig

Vi är alla hjältar och hjältinnor i våra egna liv. Jag i mitt och du i ditt. Ibland får vi förmånen att vara hjältar eller hjältinnor i andras eller möter sådana som är hjältar/hjältinnor för oss. Men i första hand måste vi vara hjältar och hjältinnor själva. Ta hand om oss. Se till vårt liv - så att vi också kan se till andras.

2096 blogginlägg på tre år och nio månader. I runda slängar 1,5 inlägg varje dag. Många långa. Troligen långt mer än 150 ord i snitt, men om vi ändå räknar med det så gör det, lite slarvigt avrundat, ungefär 315 000 ord. Hej och hå. Om jag resonerar som Frank Zappa och tänker att "I figure the odds are fifty-fifty, I just might have something to say" så kanske jag ändå sagt en del klokskaper mitt i alltihopa. Om inte har jag i alla fall haft roligt! Skrivandet är en nödvändighet för mig! Så ni fattar ju att jag inte tänker sluta - jag tänker bara fortsätta H Ä R istället. Lite ny layout och kanske en lite annan ton - och ändå; det är ju jag som skriver så förvänta er inga lappkast. Bara lite fräschare, lite friare, lite... mer privat? Eller inte. Time will tell.

Jag fortsätter vara hjältinna i mitt liv. Bara så ni vet. ;-)

5 kommentarer:

Matilda sa...

Men... :( det känns ju som om en kär vän ska flytta 1000 mil bort!

dyermaker sa...

Närå... bara att läsa vidare i nästa blogg ju! PUSS!

Caligula sa...

Du skriver att du är Hjältinna i ditt liv! Jag att jag är Gud och Skapare i mitt! Trosse fan att vi skriver på som vi gör och blir höga av våra egotrippar!!! ;-p

Du skriver mycket klokheter och jag läser alla dina tusentals blogginlägg! :-)

Anonym sa...

Dax att byta bokmärke så man inte missar några kloka ord

/R

Karekel sa...

Ojdå, varför då så? hm. okejrå. hm.