tisdag, april 06, 2010

... i vilken vår hjältinna rört på sig

Solvärmen kändes lite uppfordrande och jag fick på mig jeans och hippiejackan och gick ut en runda. Jag hade ambitionen att få upp pulsen och det såg inledande backen till att jag fick. Sedan gick det av bara farten. Jackan var dock alldeles för varm. I morgon ska jag ta en luvtröja istället! Jag tog ett par fina bilder, men av någon anledning har den här laptopen bestämt sig för att inte vara kompatibel med mobilen, så de bilderna får ni vänta på. Eller inte se alls.

Jag har bara gått den där rundan en gång tidigare, när jag var här för första gången. Då var det fullt av snö och jag mindes inte riktigt hur det skulle se ut, så en bit upp i skogen, där vägen såg ut att sluta vid en vändplan, fick jag ringa min käraste på jobbet och fråga om jag verkligen var på rätt väg. Men det var jag och jag hittade resten av vägen utan guidning. Hade förresten med mig min Garmin Forerunner 305. Sträckan är 4.04 km och det tog 39 minuter och 1 sekund att gå den. Lite långsamt, för att vara mig, men jag inledde rundan med ett telefonsamtal och så fick jag ju ringa däruppe i skogen också. Inledande backen skojar man inte heller bort - den är rätt tung, men känns ändå skön.

Nu är jag inne igen, dricker några glas vatten och när jag diskat och hängt tvätt ska jag ut i trädgården. Kanske ska jag göra någon nytta; kanske ska jag bara ta med mig en termos och boken om herr Roos och sitta och vara improduktiv och njutningslysten.

Inga kommentarer: