fredag, januari 05, 2007

... i vilken vår hjältinna gör så lite som möjligt

Första bloggen 2007. Året börjar väldigt lugnt och fint. Inte mycket händer. Vädret är mestadels någon grad över nollan och solen har visat sig några gånger. Kärleken är fortfarande inte frisk så det har mestadels blivit innesittande och småmys tillsammans.

Jag har dock återupptagit min träning; idag joggade jag en halvmil. Det ska upprepas imorgon också - då med musik. Min nya mp3-spelare har slutat fungera. Bara sådär. Jag ringde upp butiken och de vill att jag kommer in med den. Hallååå? Det är 6 mil till Växjö. Det har jag ingen lust att åka, så det blir väl till att skicka in den och få en ny i retur, sedan.

Tanken, idag, var att låna Kärlekens mp3-spelare men sipåfan om inte den var urladdad. Tekniken har inte varit på min sida idag! Lätt frustrerad joggade jag ut ändå, men det verkligen trögare utan tuff musik. Nu har han dock laddat sin så morgondagens runda är räddad. Och jag är attans nöjd med mig själv ändå, som lyfte mig själv i håret och gjorde det!

Ikväll skulle vi enligt plan A befunnit oss på Kino i Karlskrona för att kolla in A Tribute To Led Zeppelin, vilket ska vara ett synnerligen kompetent LZ-tolkar-band. Men de har hux flax ställt in. Enligt plan B skulle vi då äta middag och njuta vinylmusik hos Kärlekens syster och hennes karl. Men eftersom Kärleken fortfarande är krasslig (fatta hur manlig han är!) så stannade vi hemma. Det får bli en annan kväll.

Istället har vi ätit vit pizza (dvs en bottensås på crème fraîche, riven ost, piri-piri och andra kryddor) och druckit julmust. Sedan slösurfar vi och lyssnar på Unholy Alliance-konserten på P3 Live. Kanske ser vi en film senare, om vi vill och orkar. Eller så lurar jag honom i säng lite tidigt. sjuk är han nog inte, ändå... ;-)

God fortsättning på det nya året! :-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

http://www.economist.com/world/international/PrinterFriendly.cfm?story_id=8450228

puss

dyermaker sa...

Tack för länken, sweetie! PUSS!