onsdag, december 23, 2009

... i vilken vår hjältinna morgonfunderar

Jag har så attans ont i magen för den här bilkörningen till Värmland idag. Än faller ingen snö och jag är inte orolig för att jag inte kan köra i kasst väder - där har jag mer vana än de flesta. Det som oroar mig är att det inte räcker att jag tar det lugnt; det hindrar ju knappast alla andra att köra som idioter. Jag skulle fan ha kört upp i natt... *muttra* Och är det ingen luft i det där framdäcket ska Matilda inte få några julklappar. Eller... vänta nu... det får hon ju inte ändå. Hmm... ;-)

Jag tar i alla fall med lite extra varma kläder ifall någon petar mig i diket. Och en termos med kaffe. Några skivor får åka med också; köra utan musik är urkasst.

Nu ska jag sätta igång diskmaskinen, duscha, bädda, slänga ner lite kläder och grejer (stickning ska med!) i en rygga, Stuva ner laptopen och kameran, packa ner maten, leta upp en luftmadrass och sedan gå ner och befria bilen från snön, packa ut grejerna (INTE glömma paketen!) och sedan listigt dra iväg (via Statoil och kolla lufttrycket och kylarvätskenivån).

Stay tuned, me lovely ones!

1 kommentar:

Silke sa...

God Jul! Hoppas det gick bra att köra.