måndag, december 14, 2009

... i vilken vår hjältinna fått nog

Över två timmar med en velig, suckande och totalt osjälvständig tjej samt bleksiktiga, rödögda, spensliga vampyrkillar varvat med välpumpade hunkindianer som sprang omkring i kyla och regn iförda enbart jeansshorts och understundom förvandlade sig till varulvar är egentligen mer än jag pallar. Men vad gör jag inte för mina älskade elever! De verkade så nöjda och glada med både BK-käket och Twilight: New Moon och att få göra något ihop att det var värt det. Lätt.

Men jag kommer att vara förbannad i flera timmar än för att den där bruden valde vampyrmesen när hon kunde fått varulvskillen. Hon fattar ju inte sitt eget bästa. Ungefär som när Ivanhoe väljer den jämrans Lady Rowena istället för Rebecca, ni vet.

Nu ska jag montera Johnathons mössa och slå in några mjuka paket till småkusinerna. Plocka ordning lite och sedan mysa i soffan med te, ljus och stickning. Och fundera på det faktum att det nu är väldigt bråttom att hejda/minska koldioxidutsläppen och det tvärt!

2 kommentarer:

pärlbesatt sa...

När du kommer till en bättre bibbla (nudge nudge) så kan du väl beställa brorsans bok dit, om de inte redan har den, så kan du läsa om BÄTTRE vampyrböcker sen. :D

dyermaker sa...

Will do! :D